Budapest.

Det er mange mysterier her i verden. Et av dem er hvordan jeg har fått over ti nye følgere uten å poste et eneste nytt innlegg på fem måneder (hei til dere). Dette innlegget skal egentlig ikke handle om mysterier, men om Budapest. I slutten av mai tok jeg med meg en veldig fin venn og reiste til Ungarns hovedstad. Vi var på to forskjellige bad, gikk oss vill i en park, drakk superbillige mojitos, kjørte gul trikk, var på toppen av byen for å se på utsikten og spiste frokost på den samme kaféen hver morgen.

Budapest er en veldig veldig fin by. Rolig og pen, med mange fine bygninger, koselige kaféer, kule utesteder og masse trær og parker. Men fin by var ikke grunnen til at vi reiste. Grunnen ligger under bordet jeg sitter ved akkurat nå. Hun heter Luna og har levd sitt første halvannet år som gatehund i en landsby utenfor Budapest. Resten av livet skal hun tilbringe med meg. Ganske fint, ikke sant? 

Dette innlegget stopper med dette bildet fra Gardermoen, men jeg lover å skrive mer om Lunas liv både før og etter reisen til Norge om ikke så veldig lenge. Og om det er noen som lurer på noe angående adopsjon fra Ungarn er det bare å spørre spørre spørre, så kan jeg få med svar i Luna-innlegget! 

Er der flere som har vært i Budapest? Fortell om opplevelser du hadde og oppdagelser du gjorde!

Én kommentar

Marlou

10.08.2013 kl.07:32

hei Hanne <3 fint å se at du er tilbake (?).

jeg har vært i Budapest i én dag (da vi var på ferie i Ungarn, ved Balatonsjøen) og det eneste jeg husker er at vi spiste et slags brød som heter trebrød (tror jeg?) og er brunt og rundt og ganske godt. vi spiste det på den brua som forbinder Buda med Pest.

jeg gleder meg til å lese mer om Luna! og såsynes jeg det er så flott når man får et favorittsted på ferie. du bør gjerne dele navnet på det stedet dere spiste frokost hver dag altså :)

Skriv en ny kommentar

hits