Instagram.

Så, endelig, hundre år etter alle andre, har jeg også en telefon man kan bruke til mer enn å ringe, sende meldinger og spille sudoku med. Selv om jeg trives i tilværelsen som dinosaur, der jeg spiller nintendo 64, tar analoge bilder og hører på plater, må jeg innrømme at jeg har vært litt misunnelig på alle som har hatt instagram. Men siden jeg bare kjøper ny telefon når den jeg har blir ødelagt, har det ikke latt seg gjøre. Før telefonen min bestemte seg for å leve sitt eget liv, og jeg måtte ha ny. Det er derfor med stor entusiasme jeg presenterer dere for mine ti første instagrambilder! 

Jeg heter sebrahest, hva heter dere?

Ps: På tirsdag hadde jeg innlegg på trykk i Dagbladet! Det handla om sirkuselefanter og den dumme dumme landbruksministeren som mener at et liv på sirkus er et bra liv for et vilt dyr. Og at Miljøpartiet De Grønne såklart vil forby bruk av ville dyr i sirksus. Senterpartiet vil forøvrig også utrydde norsk ulv og ha flere pelsfarmer. Og jeg glemte nesten... De vil satse på dyrevelferd. Haha.

4 kommentarer

k.

11.10.2012 kl.23:44

senterpartiet er flaut.

Oda

15.10.2012 kl.18:19

Velkommen til Instagram :) Jeg håper Instagram kanskje inspirerer flere til å fotografere analogt for å få the real deal. #believeinfilm

Johanne

16.10.2012 kl.20:48

Eg followar deg! Instagram er ikkje så verst rett og slett tykkjer eg.

wondersoftea

16.10.2012 kl.23:55

Senterpartiet og folk generelt som ikke forstår hvordan dyr som har det elefanter på et sirkus, er så ekstremt.. fjerne på veldig mange måter. Herregud, jeg blir så sint og oppgitt og frustrert på en gang.

Skriv en ny kommentar

hits