Når kjæresten din flytter til Bergen.

Når kjæresten din flytter til Bergen for å bli kunstner på ordentlig, og du er veldig stolt, men litt trist også, så er dette veldig fint: Å ta på seg hodetelefonene, legge seg under dyna og bli lest for over skype. Nå leser vi Pappaen og havet.

Å vente på brev i postkassa.

At Peter har 600 gratis ringeminutter i måneden på telefonabonnementet sitt.

At det er supervær her og æsjevær i Bergen. Det hjelper jo litt når man er bitter for å bli flytta ifra.

Å besøke Bergen! Det var minst ti år siden sist jeg var der, så det var jo på tide.

Å ha en unnskyldning for å poste alt for mange bilder av den fine kjæresten sin på en blogg som mister følgere når man ikke oppdatterer. Hadebra til dere som ikke klarte å vente på nytt innlegg fra tidenes travleste meg, hallo til resten av dere. (Dere er mye kulere.) Kanskje noen av dere har kjærester på andre siden av landet eller andre siden av verden til og med?

7 kommentarer

Johanne

19.09.2012 kl.11:20

Eg har også kjærast i Bergen! Det er ikkje lengre langt mellom oss sidan eg i haust flytta til Bergen sjølv, men i eit og eit halvt år var Bergen fem timar unna, så eg veit akkurat korleis det er. Men det er ein skikkeleg fin by å besøke, til tross for alt regnet! Når ein han fin kjærast merker ein ikkje regnet.

marlou

20.09.2012 kl.09:22

jeg venter gjerne gjerne på innlegg som dette! du er flink som fortsatt finner så mange lyse sider ved at han har flyttet til Bergen :) det er flott å se.

k.

20.09.2012 kl.13:57

ååååh.

Hege

21.09.2012 kl.12:59

Ååå, for et koselig innlegg :-) !! Vakre bilder og fine ord. Ønsker både deg og han all mulig lykke til. Og kudos til han for å følge drømmen sin! Hurra :-)

Mia

24.09.2012 kl.11:20

For et fryktelig fint innlegg. Vet for godt hvordan det føles, men det gjør det jo enda finere å møtes igjen.

Weronika Ellen Irena

25.09.2012 kl.23:03

Dette innlegget sank langt inn i hjertet. Bildene og de fine ordene fikk meg til å savne kjæresten min. Vi bor ikke langt unna hverandre, og går på skole enda nærmere. Og det er så fint å kunne sitte på bussen med han og bare slappe av i en halv time.

Sunniva Elise

22.11.2012 kl.17:54

Å, søte dere er da. Litt fint selv om det sikkert er kjipt.

Skriv en ny kommentar

hits