Instax Mini: Et semester i Hong Kong.

Her kommer en hel haug med instax-bilder jeg tok i Hong Kong og på reisene vi var på. Desverre hadde jeg ikke med kameraet til Kina, men her er noen fra Hong Kong, Macao, Taiwan, Kambodsja og Thailand. Veldig rotete, men sånn går det når man bare har paint til rådighet. Bra jeg har paint-skills da hvertfall.

Hong Kong og Macao.

Taiwan.

 

Kambodsja.

 

Thailand.

Når jeg jeg ser på disse bildene igjen kommer jeg på at jeg hadde en over middels kul høst. Om noen vurderer utveksling til Hong Kong er det bare å spørre meg om alt mulig altså. Og om andre ting. Hadde vært veldig gøy med en spørrerunde for første gang, men jeg tror ikke jeg ville fått nok spørsmål til å lage et eget innlegg. Og det er jo litt flaut. Selv om jeg er oppe i hele 20 (!) lesere nå. Føler meg kul. Men hei, da vet dere det hvertfall - spør i vei om foto eller reising eller veganisme eller kjærlighet eller utviklingsstudier eller hva som helst om dere vil. Så kan jeg samle opp hvis det er mange nok. Hvis ikke kan jeg jo bruke tiden min på noe enda mer fornuftig - nemlig å lese til eksamen som på grunn av teit streik er utsatt fra i morgen til neste torsdag. Hadebra sommerferie, du var så nær.

8 kommentarer

Johanne

06.06.2012 kl.10:29

Tenk så mykje bra du opplevde! Om eg kunne hadde eg vurdert utveksling til Hong Kong veldig!

marlou

06.06.2012 kl.11:38

jeg vurderer å besøke hong kong når jeg drar til korea neste vår / sommer, å få til en liten asia-tur :) da skal jeg altså spørre deg om masse tips. (jeg vil se delfinene!) jeg liker instax-kameraer, og for en fin samling du har laget i dette innlegget. og hei, du fortjener mange flere lesere <3

er det like gøy å se et bilde komme ut av instax-kameraet som det var med polaroid? (at man bare ser på det og venter til det blir bedre og bedre :) eller kommer bildet bare ferdig ut av kameraet?)

- hva er ditt favorittkamera?

- hva skal du etter at du blir ferdig med studiet?

- hvordan ville en perfekt deg for deg sett ut? hva skulle du gjøre, med hvem, hva spiste du, osv osv

- hva var de 5 tingene du likte best med berlin?

og hei, så dumt med streik :( lykke til med siste eksamen i hvert fall!

Eline♥

06.06.2012 kl.16:30

kjempe fine bilder du tar!

Weronika Ellen Irena

09.06.2012 kl.13:27

Nå fikk jeg lyst til å reise. Veldig fine bilder.

Siv

09.06.2012 kl.14:39

Du har mye mer skills i paint enn meg, det skal være sikkert!! Hong Kong - så spennenede!!! Var det noe du opplevde der som sjokkerte deg??

emma

10.06.2012 kl.18:29

så utrolig fantastisk. vil og!

tinekatrine

19.06.2012 kl.20:19

oi, så kule bilder! Her er noen spørsmål:

utveksling i hong kong? gøy, fortell mer!

hvor har du vært, og hvor vil du dra?

beskriv den perfekte reisen/ferien!

hvordan kan du reise til utlandet uten kamera?!?!?!

hva skal du til høsten og fremover?

hvilke hobbyer har du?

hva skulle du ønske at du kunne? (feks spille gitar eller noe i den duren)

beste reisen?

(ble veldig mange reisespørsmål, men det er jo det beste i verden så!)

Marie

21.06.2012 kl.17:56

Oi, kjempekult at du har vært utvekslingselev i Hong Kong! Jeg skal bo et år i Kina (eller Taiwan?) med studiene jeg skal begynne på til høsten og jeg gleder meg enormt mye! Håper så klart på å få reist en del rundt i Asia etter/før/under oppholdet også, har veldig lyst til Korea og Japan først, men også Malaysia, Thailand, Tibet, Mongolia .. over alt egentlig! :)

Hva var de fem kuleste plassene med hele reisen(e)?

Skriv en ny kommentar

hits