Kambodsja.

Jeg har vært mange kule steder i verden. Jeg har til og med vært i Mummidalen. Men jeg må si at få steder slår tempelområdene utenfor Siem Reap i Kambodsja. Vi kjørte tuk-tuk fra tempel til tempel i to hele dager, og enda var det mye vi ikke fikk sett. I to hele dager gikk jeg rundt i over tusen år gamle bygninger i jungelen, med trær og røtter voksende rundt og på dem, fulle av små detaljer skjært ut i veggene, og tenkte på hvordan alt dette så ut da det var nytt. På veien møtte vi både hunder, bøfler og elefanter, og en og annen svensk turist med flippflopper, singlett og sleik.

Og ikke minst: I to hele dager sang jeg "For jeg er kongen på haugen og en jungel VIP. Jeg har nådd mitt topp, og fått et stopp, og det må jeg gjøre noe med. ... Ååå obidu, nå vil jeg bli som duuu." Ja, dere skjønner poenget. Det ene stedet minna meg mer om jungelboken enn det andre, og jeg var overlykkelig over å ha vandra rett i i Disneyland på ordentlig. Vi så til og med apekatter! Men desverre ingen Kong Louie."Nå vil jeg gå som du, stå som du, duuu". Ah, paint gjør susen.

4 kommentarer

Hege

10.01.2012 kl.15:06

Utrooolig kult! Skjønner godt hvorfor du sang på jungelboken, ja :-D Dit må jeg dra en gang. Har vært mye på reise i Asia (typ Nepal, Thailand, Vietnam etc) men har ikke vært i Kambodsja.

samovaren

14.01.2012 kl.12:52

åh, kambodsja! så vakkert. måreisemåreise. og ps: mummidalen frister veldig det også. jeg er mummi-fan.

Maren

16.01.2012 kl.21:12

Hanne du er så heldig som har reist så langt! Og jeg elsker bloggen din! Den nådde nye høyder med 2011 i dine Hender! Elsker hendene jeg fikk til jul, de henger over sofaen min! Veldig vakkert! Du skal ikke ha utstilling? Jeg kjøper alle bildene jeg!

klem Maren

Marie

21.06.2012 kl.18:05

Wow, så utrolig vakkert.

Skriv en ny kommentar

hits