2011 i mine hender.

Kulda får meg til å savne Hong Kong litt, men ny gammel ullgenser fra Fretex fjerner savnet. For det er ikke så mye jeg savner. Enda hvertfall. Og det er jo egentlig ikke veldig kaldt heller. Så. Jeg er hjemme igjen. Tilbake til menneskene jeg liker aller best, til myk seng, til platene, nintendoen, blomsterkoppene, frisk luft, flammer i peisen, til jul, nyttår og kos, og om en uke - siste semester på utviklingsstudier.

Fordi jeg er veldig dårlig til å gjøre det alle andre gjør, også når det kommer til bloggen, har jeg ikke tenkt til å lage noe oppsummerende 2011-innlegg eller et innlegg om hvordan jeg håper 2012 blir. Men frykt ikke. Jeg har laga min egen lille versjon, som viser noe av det jeg har holdt i henda i løpet av året.

En liten del av skogen.

En liten død krabbe som har hatt et fint liv i havet på Hvaler.

Danske kongler.

Kløvere fra hagen.

Høstblader fra Hong Kong.


Sommerfugl fra Kombodsja.

Her lånte jeg henda til Peter. Han har holdt skjell fra en strand i Hong Kong. Han kom nemlig for å besøke meg. Det gjorde Mamma også. Det var kult og koselig og bra og fint.

I 2012 håper jeg at henda mine får holde en veldig bra ferdig skrevet bacheloroppgave, store fine kopper fulle med te, markblomster, kjærestehånd, mange forskjellige kameraer, blåbær som gjør henda lilla, nintendokontroller, heklenåla jeg har fått av Oldemor, pusekatter fra hjelpesenteret, ja egentlig det jeg pleier å holde. Bortsett fra bacheloroppgaver da, det er ikke akkurat hverdagskost.

6 kommentarer

marlou

03.01.2012 kl.21:28

<3 dette synes jeg var så mye finere enn de fleste innleggene om 2011 som jeg har lest. mange fine ting du har holdt i hendene var det også.

og hei, du, jeg ville spørre deg noe men finner ikke ut hvordan jeg finner epostadressen til dem som har reagert på bloggen....så jeg finner ikke din heller. kan ikke du sende meg en epost til heimarlou@gmail.com - det er ikke noe jeg vil spørre så åpenbart nemlig, og heller ikke noe skummelt :)

Johanne

03.01.2012 kl.21:59

Dette var ein original og vakker måte å gjere 2011-innlegget på. Hong Kong. Kambodsja. Tenk det. Så langt unna og likevel kjennes det så nært når eg ser bilda.

maria

03.01.2012 kl.23:17

dette var så nydelig. bildene dine: strjhbvgfsghfsjb har ikke ord

liker bloggen din så utrolig godt

Hege

04.01.2012 kl.12:53

Utrolig vakre bilder og en herlig, kreativ vri på oppsummeringsinnlegg :-D Åh, jeg elsker det!!

Nå fikk jeg lyst til å dra ut og løfte opp ting i hendene bare for å ta bilder, hehe.

Du er flink!

sommerfuglen.

04.01.2012 kl.17:04

jeg vet ikke hvorfor, men dette innlegget fikk meg til å føle at jeg kan få et fint år. med mye fint i hendene. fine bilder. og takk.

ingeborg

17.05.2012 kl.13:13

dette var nydelig.

Skriv en ny kommentar

hits