Kinakatter.

Husker dere jeg skrev at jeg håpa på å finne noen fine katter å ta bilder av i Hong Kong? Det har jeg gjort! Ikke ofte, men av og til er jeg så heldig å få møte noen. Da blir jeg overlykkelig. Som regel har jeg støtt på dem utafor sentrum. Og det er jo bra. Jeg ønsker ingen katter et liv i Hong Kong sentrum for å si den sånn. Noen ser rart på meg når jeg tar bilder av dem. En dame som gikk forbi da jeg tok bilde nummer fire sa faktisk "Haven't you seen a cat before?!" Noen mennesker altså... Men se, så fine pusekatter! Min personlige favoritt er katten i fruktesken på markedet. Gjorde dagen min hundre ganger bedre. Dyr gjør meg alltid så glad.

Det snek seg visst inn et hundebilde også.

Og en delfin! I Hong Kong finnes det rosa delfiner! Jeg har vært på delfinsafari to ganger, med en organisasjon som jobber for å redde dem. Det er nemlig færre enn hundre igjen på grunn av forurensning, overfiske, økt båttrafikk og fordi myndighetene bygger der de lever. Flyplassen for eksempel, verdens største kunstige øy, ble bygd mitt i området der delfinene bodde. Denne delfinen er grå fordi det er en baby. Dem blir rosa etterhvert som de vokser. Det er superkult. Og dem er virkelig rosa, ikke bare med rosaskjær. Elsker det.

Dyr er så fine. Faktisk det fineste som finnes. Ta godt vare på dem.

8 kommentarer

Hege

06.12.2011 kl.10:02

åå :-) så bra at du har funnet noen små pusegleder der borte.. Veldig fine, og søt (litt trist?) hund også :-).. Utrolig synd med delfinene. Når skal folk lære? Men de fleste mener vel at det ikke er så viktig å bevare dyrearter, så lenge superarten, Mennesket, har det de trenger og mer til.

marlou

06.12.2011 kl.13:25

:) :) :) :) :)

Johanne

06.12.2011 kl.16:18

Heilt fantastiske bilder, dyr er nydelege! Rosa delfinar har eg faktisk ikkje høyrd om, trudde det berre var sånnt man fantaserte om når man var liten! (har du bilde forresten, eg er nyskjerrigper)

<3 eg er litt forelska i bloggen din

Maren

06.12.2011 kl.18:39

Å! Hanne digger delfinbildet!!!! Jeg er så misunnelig på deg, som er så langt borte og får opplevd så utrolig mye. Idag kom det tre cm med snø, så gikk et kvarter og det var slaps.. jammi! Fikk brev idag, gleder meg til 10. da kan jeg åpne!

Tonje

06.12.2011 kl.20:16

Å, så fine pusebilder. Den gjespende katten var spesielt skjønn. Og mønstret på den ene som ligger og sover på det øverste bildet. Og alle, egentlig. Som fremtidig gal kattedame blir jeg veldig glad av å se på bildene dine! Og finnes det virkelig rosa delfiner? Nå har jeg veldig lyst til å se en! (Jeg googlet dem, og de ser kjempesøte ut!)

marlou

07.12.2011 kl.14:27

ååååå så søte de rosa delfinene er! og så rosa! <3 <3 <3 så du noen større (som altså ER rosa) også? ahhhhh heldiggrisen! nå har jeg faktisk en god grunn for å dra til hong kong - med båt da (eller sykkel). så trist at de bare bygget en flyplass midt i boområdet...

+ så snill du er. jeg lover at det blir (litt) norsk innimellom. vet bare ikke helt hvordan jeg skal kombinere flere språk på én blogg, men det finner jeg ut av :)

June

23.04.2012 kl.19:19

Fine bilder av fine dyr! :D

Oda

15.07.2012 kl.16:10

Kjempefin bildeserie :) Og blogg! Ramlet borti bloggen din etter søket "instax" og endte opp med å bli her en god stund. Gøy å se at flere fotograferer analogt :)

Skriv en ny kommentar

hits