Hei.

Jeg har faktisk aldri presentert meg selv ordentlig på denne bloggen. Og det er jo litt uvanlig. Jeg har bare presentert alt mulig annet, som for eksempel nintendoen min, mine topp fem disneyfilmer, Peter, boka mi om verdensrommet og The Biking Viking. Sistnevnte er forøvrig mitt personlige favorittinnlegg, som desverre ikke slo an hos publikum av en eller annen merkelig grunn. Null kommentarer liksom, hallo.

Å presentere meg selv. Hvorfor gjøre det nå, to og et halvt år senere? Mest fordi jeg lurer på om jeg har noen nye lesere eller ikke. Jeg mener, enten er det en som aldri får bestemt seg om bloggen min er kul nok eller ikke sånn at bloglovin' vingler mellom ti og elleve, eller så er det faktisk noen nye her, pluss noen som fant noe mer spennende å drive med. Helt greit det altså. Dessuten løy jeg litt. Hvorfor jeg vil skrive et presentasjonsinnlegg er aller mest fordi det er gøy. Her er et illustrasjonsbilde av meg som har det gøy:Hei. Jeg heter Hanne. Jeg er tjueen år gammel og har det gøy når jeg står på toppen av Hong Kong og håret mitt blåser alle veier. Jeg liker mange ting. For eksempel dinosaurer, store tekopper, mummibøkene, jordbær, verdensrommet, hvaler, reising, disneyfilmer, markblomster, syttitallet, kart, biblioteket, havet, Afrika, kyssing, strømpebukser, skogen, star wars, jenter uten sminke, globuser, krøller, ffk, dokumentarer, matlaging, plater, fremmede katter og fargen grønn.

Jeg har superfine venner og superfin familie, og en superfin kjæreste også, så jeg er igrunn ganske fornøyd. Det jeg ikke er så fornøyd med er hvordan mange andre har det. For å lære om hvorfor verden er som den er og hva man kan gjøre med det begynte jeg på utviklingsstudier ved Høgskolen i Oslo, og til sommeren har jeg bachelorgrad. Jeg er aller mest interessert i matproduksjon, og hvordan en vegetarisk og økologisk produksjon både er bedre for miljøet og for matsikkerheten i verden. Det er mange dyr som ikke har det bra også. Derfor er jeg veganer, jobber frivillig hos hjelpesenteret til dyrebeskyttelsen, kjøper ingen dyretesta produkter, er med på demonstrasjoner for dyrs rettigheter, og stemmer på Miljøpartiet De Grønne - det eneste partiet som faktisk bryr seg om dyr. Og om miljø. Hurra. 

Og så tar jeg masse bilder. Noen av dem kan man se om man trykker her. Ellers kan jeg jo komme med litt standard faktaopplysninger som at favorittmaten min er enchiladas og at jeg kommer fra Fredrikstad men bor i Oslo og sånt. Men det er ikke så spennende. Noe som er litt mer spennende er at jeg nå faktisk verken bor i Fredrikstad eller i Oslo, men på andre siden av verden, i Hong Kong. Her ser det sånn ut:

Og så jeg som ikke liker høye bygninger engang. Men jeg liker at det er grønne fjell rundt hele byen. Og strender. Og rosa delfiner. Og buddhister som driver veganrestauranter. Men jeg gleder meg veldig til å komme hjem igjen til jul. Jul er den beste tiden på året. Sammen med sommerferien.

Mest av alt ønsker jeg meg en hund. Og en katt. Og noen høner og en grønnsakshage. Og at alle dager blir som en lørdags formiddag. Dette er en perfekt lørdags formiddag for meg:Lørdags formiddag er forresten min favorittid i uka. Men det skjønte du vel. Sånn, det var siste fakta om meg. Hvordan er en perfekt lørdags formiddag for deg?

11 kommentarer

STINE FRIIS

27.10.2011 kl.17:13

En perfekt formiddag er med kjæresten på besøk. Våkne sent, spise ristet brød til frokost og gå på bakeriet for å drikke kaffe.

marlou

28.10.2011 kl.09:27

rosa dolfiner!?!?!?!?!!!!!!1

den perfekte lørdags formiddagen for meg ville være lang frokost og så tur i skogen, etterfulgt av varm kakao og brettspill. (litt morsomt at søndagene mine pleier å være sånn - og ikke lørdagene... men allerhelst ville jeg gjøre dette hver eneste formiddag.)

kan ikke du fortelle litt mer om hong kong?

hvordan det er å bo der kanskje, hvordan en vanlig dag ser ut, hva du gjør, hvor du aller helst spiser lunsj og/eller drikker kaffe, og bare... hvordan det er? jeg kjenner noen som er fra hong kong, men ingen av dem klarer å virkelig forklare meg hvordan det er. (de sier bare "i love hong konggggg because my family and friends live there!") det hadde jeg likt.

og så liker jeg deg og introduksjonen din.

Hege - A Case of Me

28.10.2011 kl.19:18

Å, så koselig :-) vi har mange like interresser, egentlig.

Min perfekte lørdags formiddag består av en god smoothie, kaninkos, Adriankos og en tur i skogen eller på vindusshopping.. Eller hvis været er dårlig: innekos, musikktid i studioet, bøker og tegning..

Julia

29.10.2011 kl.00:24

sier det igjen. Dette er den beste bloggen jeg noensinne har vært borti. Uten fjas og fanteri. eller. nintendo og sånt er kanskje ikke så seriøst. Uansett. Du har fine meninger og interesser. Vi ligner litt tror jeg. I alle fall politisk sett. :)

line aurora

30.10.2011 kl.13:46

hei hanne! bra innlegg, veldig interessant å lese.
.
vi har litt til felles, ser jeg! kjæresten min studerer det samme som deg, og vi bor også i et land langt unna norge og kommer hjem til jul. og det jeg ønsker meg kanskje aller mest er en hund. oog jeg også er vegetarianer! du er mye flinkere enn meg til å være engasjert, da. MYE.
.
en perfekt lørdags formiddag må være å sitte leenge i senga med kjærest, spise god mat, drikke kaffi, se på serier, vandre til byen en tur for å se på folk (i bergen, vel å merke. her i botswana finnes det ikke en ordentlig bykjerne. dumt). egentlig bare det.
.
(jeg må lage punktum mellom hvert avsnitt, hvis ikke klumper alt seg sammen. tror det er opera sin feil?)

Johanne

01.11.2011 kl.22:04

Det passa jo eigentleg ganske bra at eg snubla innom her akkurat når du hadde presentasjon, hurra! Eg er i alle fall ein ny følgjar i dette øyeblikk.

Min perfekte laurdagsformiddag er ein film i armkroken til favorittpersonen min og kanskje ein tekopp eller kakao.

Marie

06.11.2011 kl.00:08

yay! endelig en blogg som passer meg, og ikke bare sånn outfit blogg! you go

Michela

15.11.2011 kl.18:52

hei Hanne :) jag <3 din blogg!

maria

16.11.2011 kl.19:21

hei jeg havnet ganske tilfeldig på bloggen din i dag, glad for det. du skriver veldig fint og jeg likte denne presentasjonen av deg selv. jeg liker mye av det samme som du liker som for eksempel mummibøkene og mummitrollet generelt, globuser, verdensrommet, syttitallet, bibliotek osv, itillegg er jeg i mot dyremishandling og slikt (og jeg skal bli vegetarianer så fort jeg blir frisk).

ribee

20.11.2011 kl.12:16

heihei! kjekt med ein liten presentasjon! sitter her å ventar på oppdateringa frå den andre sida av verda! det er berre så himla kult at du bur i Hong Kong!

Sukkersøtt

03.01.2012 kl.22:36

den. boka. eg kan stirre på bilder av fjerne galaksar i ei evigheit.

Skriv en ny kommentar

hits