Kina.

Hei. For noen uker siden var jeg på helgetur til Kina. Det høres jo litt rart ut. Men sant er det allikevel.


Der så det sånn her ut. Seriøst.


Litt kontrast til dette. (Jeg føler meg litt for liten for denne byen.)


Uansett. I Kina, nærmere bestemt i Yangshuo, var det fjell istedenfor skyskrapere. Hurra! Vi var på elvecruise på Li River, besøkte en liten landsby, spilte kinasjakk og uno, kjørte bambusflåter på Oolong River, drakk white russians til under femten kroner, besøkte en grotte med både stalakitter og stalagmitter (og superharry neonlys i alle regnbuens farger som ødela hele grotta), døde nesten hver gang vi skulle gå over veien, og spist banana pancakes til frokost. Vi spiste til og med middag på en veganrestaurant! Elsker buddhistene som driver kaféer og restauranter her.

 
Og så fikk vi hilse på vannbøfler! Høydepunktet med turen. Helt klart. Det aller beste var denne bøffelbabyen, som bare jeg fikk lov å kose med. Den var redd for alle andre. Skjønte nok at jeg aldri ville ha spist den.


Dette er fra landsbyen. Dem bærer alt i slike kurver, og solgte frukt i dem på gatene i Yangshuo.
På et av hostella var det malt flagg på alle oppbevaringsskapa. Men det norske flagget var ikke å se. Så da var det bare å finne fram maling, pensel, nynne litt på nasjonalsangen og sette i gang.


Ganske fornøyd med resultatet må jeg si. Vi fikk til og med lurt inn et lite "AaFK!" og "FFK!" Slettes ikke verst. På dette hostellet bor det også en golden retriever som heter Simba. Han sover hele dagen, og er bare sånn passe glad i å bli kosa med. Så.. Det var det fra Kina. Over og ut.

11 kommentarer

Hege - A Case of Me

14.10.2011 kl.20:26

Oi så spennende!! Nydelige fjell, og alldeles nusselig bøffelbaby. Så heldig du er som har fått hilse på bøfler på nært hold!

Fint at du tok ansvar og malte det norske flagget - fint ble det også!

Silje Silje

16.10.2011 kl.20:37

Så kult du er i Kina :-) Leste nedi her at du skal gå på skole der? Hva slags skole? Skal du bo der lenge? Høres skikkelig spennende ut!

Helene

17.10.2011 kl.22:35

Kina virker så digg å reise til! Jeg har så utrolig lyst til å oppleve land med en annen kultur enn det vi er vant med her i Norge :) De fjellene så helt utrolige ut!

June

20.10.2011 kl.18:52

Hihi, søt bøffelbaby! Fine bilder, høres ut som en bra tur :)

Svar: Ja, du aner ikke, jeg har lett etter et perfekt hverdagsskjørt lenge nå, og så plutselig var den der! :D

Julia

20.10.2011 kl.21:11

Så fantastisk!! Å hilse på en bøffelbaby og bare ta seg en helgetur til Kina. Høres ut som du har hatt det fint i alle fall!!

PS. Dyr merker fort hvem som er snille og ikke vet du.

tinekatrine

21.10.2011 kl.06:31

åååårh, det var jo dit jeg ville men ikke fikk dratt. :'(

tinekatrine

23.10.2011 kl.18:37

sv: det føles ganske bra ja, selv om jeg savner kina og paul veldig allerede. du får si i fra hvis du trenger noen til å sende lakris, hehe :)

Hanne

24.10.2011 kl.19:09

En vannbøffelbaby! Herremin så fantastisk nydelig.

line aurora

30.10.2011 kl.13:36

for en fin liten drøm det må være å bo i kina og kunne dra på slike småturer! så helt ufattelig nydelige fjell. tror jeg en gang i tida hadde et bilde av akkurat de fjellene lagret på dataen min. kan ha vært noen andre, men de ligna iallfall veldig.

xmauix

15.11.2011 kl.18:23

Oj! Så utrolig spennende! Skulle gjerne spist på restauranten:D

sommerfuglen.

17.11.2011 kl.18:13

så innmari fint. (og så innmari skummelt og nytt å bo i hong kong! da hadde jeg også følt meg litt for liten, du.) du har en ny følger. (og tusen takk for kommentar! varmer hjertet og hender.)

Skriv en ny kommentar

hits