En liten skog i Danmark.

Siden sist har jeg tilbragt en uke i mitt andre hjemland. En fjerdedel av mitt fantastiske jeg er nemlig dansk. Der har Peter og jeg bodd en uke i en vw caddy (google det), bada en del, kosa med sauer, spilt minigolf, flydd drage, spist jordbær, gått tur i en slottshage, laga te på primus, sett H.C. Andersens hus, drukket økologisk øl, mata okser, sussa ganske mye, og såklart tatt en haug med bilder. Her er noen fra en liten skog ved stranda.

Litt alvorsprat på slutten: Hvis du vil bruke bildene til noe (gjelder alle bildene mine, også dem på flickr) - si ifra til meg eller link hit eller til min flickrprofil. Har funnet noen av bildene mine rundt på nettet i det siste, særlig på tumblre som ikke er så nøye med linking. For selv om det er veldig fint og litt rart at noen synes bildene mine er fine, så er det greit at folk kan spore dem tilbake til meg. Det er jo faktisk loven og sånn. Og loven liker vi. Som oftest.

4 kommentarer

Hege

10.aug.2011 kl.23:41

Så koselige tider du har hatt i det siste da :-) og fine bilder!

Marlou

12.aug.2011 kl.11:02

det høres veldig fint ut!! og superfine bilder :)

Elisabeth Bye

15.aug.2011 kl.21:43

Ååå så koselig det hørtes ut! Misunnelig!:)

Emi

03.sep.2011 kl.22:33

♥ Danmark ♥

Danmark er også mitt andre hjemland! Bare at jeg er halvt dansk og dansk statsborger (det med statsborgerskapet er egentlig bare dumt, må alltid skrive dumme fullmakter om oppholdstillatelse og sånn)! Jeg skal ned i høstferien og jeg gleder meg masse masse masse. Jeg takket nei til dansketur i sommer av en eller annen merkverdig grunn, så det blir fint med enda en tur i år.

Bildene var forresten superfine! Jeg får aldri til å ta bilder av skog og utsikt og sånn...

Skriv en ny kommentar

hits