Hjertekatt og pappesker.

Jeg har skrevet gjesteinnlegg om dyrebeskyttelsens hjelpesenter på bloggen til Tine Katrine. Som forøvrig er favorittbloggen min. Synes dere skal lese det. Nå passer det jo med et bilde av en katt fra hjelpesenteret. Men jeg har brukt opp alle kattebildene mine derfra i tidligere innlegg. Noen afrikanske katter fra Malawi får erstatte.Hvis jeg skulle vært katt ville jeg også hatt en hjerteflekk på meg. Ellers da, lurer du vel på. Jo, ellers pakker vi ned hele leiligheten vår i pappesker og skal snart ta farvel med Tertitten. Ja, for vi har bodd i Tertitten borettslag dette året, og det har vært ganske fint, med mye platespilling, Beatles på veggen, globus i vinduet og te i mummikopper. Men Hong Kong blir nok fint det også. Kanskje jeg finner noen katter å ta bilde av.

4 kommentarer

Hege

25.jun.2011 kl.14:47

Så sykt spennende å flytte til Hong Kong!!!! :-).. Og for en skjønn hjertekatt! Jeg ville også vært sånn..

Elise

02.jul.2011 kl.02:00

åh, jeg leste innlegget ditt hos tine katrine, likte det skikkelig godt! når jeg får mulighet til å ha katt igjen skal jeg skaffe meg en fra et hjelpesenter.

sv: ja, jeg ser veldig frem til 20-årene :) er bare tanken på å bli voksen som er skummel.

marlou

08.jul.2011 kl.18:55

jeg leste innlegget hos tine katrine ogsa, så bra! og skal du flytte til hong kong? så sykt bra!!! og litt skummelt kanskje.

(men hei, du, jeg er tilbake og blogger på norsk igjen! tenkte bare jeg skulle si fra :))

marlou

09.jul.2011 kl.12:41

sv: hurra! jeg var smart altså og lenket til feil blogg; nå burde det stemme. (heimarlou.blogg.no altså!)

og gud, så fantastisk at du skal til hong kong :) det blir sikkert veldig gøy! jeg har vært "buddy" til en gutt fra hong kong, som var på utveksling i byen min. veldig spesiell, men veldig gøy også. jeg er sikkert på at du kommer til å ha det helt fantastisk! og jeg gleder meg til å følge med :).

Skriv en ny kommentar

hits