Redscale.

Min første redscale-film. Tips til deg som skal ta en sånn her film i morra eller neste helg eller i sommerferien eller bare en gang i fjern fremtid: Ta bilder ute, eller et lyst sted, med lav iso. Hvis du ikke har blits da, eller superfancy kamera. For dem jeg tok inne ble veldig mørke og veldig røde. Flere som har testa redscale-film?  

Hurra for deg hvis du vil se på flicker'n min også. Såå... ellers da?

8 kommentarer

AinaKH ;€

21.mar.2011 kl.17:23

Fin blogg :)

dwts

21.mar.2011 kl.18:31

SV: Åååh, ja jeg vet vel egentlig det, men det er jo vanskelig å finne bra sminke som ikke er dyretestet. ALT er jo det omtrent. Men skal sjekke etter flere merker som ikke dyretester, jeg pleier jo f.eks å kjøpe ting på bodyshop :)

21.mar.2011 kl.22:16

ALLE bildene dine på flickr er jo fine jo!!!!!!!!!!!!! Det var noe sjarmerende og gammeldags over hestebildene. Du er flink! Jeg elsker bloggen din!!!!

Hege

22.mar.2011 kl.11:24

så utrolig flink du er. Jeg elsker alle bildene..

sv: Ja, Disney er utrolig bra sånn :-) Jeg tenker også å skrive noen innlegg (en serie) ang dette.. Tok pels først siden det er der skoen trykker mest akkurat nå, men nå er det jo også sirkussesong, så da er Dumbo høyaktuell :-).. Nesten alle barnefilmer og barnelitteratur inneholder et snev av dyrevern eller respekt for dyr. Emil som er flink med hest og gris f.eks. Skulle bare ønske at disse tingene satt litt bedre i hos folk som voksne også..

Emi

22.mar.2011 kl.22:58

Ååååh, så fantastiske bilder! Nå gleder jeg meg enda mer til å få fremkalt bildene fra de analoge kameraene mine.

renate

24.mar.2011 kl.10:56

Åh, fine. Jeg liker sånne bilder.

tinekatrine

27.mar.2011 kl.22:58

sv: jeg er nok desverre ikke i form til å dra på noen demonstrasjon. hadde jeg vært frisk!

tinekatrine

28.mar.2011 kl.17:39

sv: takk :) det er så mange demonstrasjoner jeg gjerne skulle vært på, og gjerne gjort enda mer. (jeg gikk i fakkeltog mot pels da!!) men det går ikke for tiden, så da gjør jeg det jeg kan med bloggen (og får til tider tragisk mange negative kommentarer, mennesker altså) og støtter noah med lommeboka. hurra for å gjøre det man kan! :) du må ta bilder når du er der, så får jeg sett! :D

Skriv en ny kommentar

hits