Møt Peter.

Møt Peter. Han taper i Mario Kart og Pokémon Stadium, men vinner i disney-cluedo. Han lager hjemmelaga julegaver og skal døpe sin framtididige adoptivkatt Gunnar. Han lager verdens beste white russians og har alltid den gule gameboyen sin med på skolen. Han drikker kaffe av et krus med The Stig på og skal bli fotograf. Han har mariuslue med dusk og spiller plater litt for høyt til å bo i blokk. Han elsker krabber fordi dem går sidelengs og Crualle De Ville er hans favorittskurk. Han leser Mummi for meg på senga og sover i sengetøy med dinoasurer. Han er interessert i det under havoverflaten og i universet og lager de beste kanelbollene. Han er på lag med Tom og ikke Jerry og har vært i Amerika tre ganger. Han har en kamerarem med ugler på og spanderer café-kakao på meg ganske ofte. Han liker Supertramp og er forelska i Hermine. Han er Jar Jar Binks i Star Wars og liker å spille musikk i bilen så høyt at vi ikke hører våre egne stemmer når vi synger. Han elsker popcorn og er kjempedårlig i sudoku. Han kysser meg i panna og danser med meg på stuegulvet til Aristokattene når vi lager mat. Og så er han fin da.Håper dere hadde et fint første møte med Peter. Som nå har vært på Cuba i 28 dager, og er hjemme igjen om 4.

8 kommentarer

marlou

01.mar.2011 kl.16:11

:) han virker fin.

tinekatrine

01.mar.2011 kl.22:36

sv: mathuset, likker i hallings gate 1

Ingrid

01.mar.2011 kl.22:58

...finnes det disneycluedo?? MÅ skaffes!

Peter virker som en fortreffelig person :D

svar: jeg liker godt digitale bilder og, pga tilgjengeligheten. men har til gode å finne en redigeringsmåte som gir like sjarmerende bilder som et godt gammeldags analogkamera <3

Ingrid

02.mar.2011 kl.14:58

usa altså, de har alt :P skal dit til sommeren, kanskje jeg snubler over ett av dem der. er orlando jeg skal til, så sjansene er egentlig gigantiske for å finne noe disneyrelatert, haha.

Chalten

07.mar.2011 kl.14:59

For et herlig innlegg. Fin beskrivelse, og han høres ut som en spennende karkater. Kan se for meg at det er mange som gleder seg til han kommer hjem igjen.

Hvordan vil din café være da? :)

Peter.

12.mar.2011 kl.18:56

Hallo(:

Maren Elisabeth

16.mar.2011 kl.20:50

/ wow for et sammentreff! jeg brukte mine allerede i dag. våren har kommet tidlig til tønsberg.

Hege

18.mar.2011 kl.00:53

re: fint svar, Hanne :-).. jeg skal definitivt sjekke ut V.. :-)

Skriv en ny kommentar

hits