Blogging vs hekling.

Hei. Slutter å blogge, begynner å hekle. Hekling er det ultimate tidsfordriv. Blogging er som å stirre på maling tørke i forhold. I motsetning til blogging (i mitt tilfelle) gir hekling respons. Alle sier wow og haha og sånt, de kommenterer. Håper dere føler dere truffet nå. Med tanke på at besøkende daglig på verdens kuleste blogg (ja, denne) er veldig, veldig mye høyere enn hvor mange som kommenterer. Og det er jo ikke så givende. For meg. Noe som derimor er givende er å klage. Og selvfølgelig hekling. Ja, givende er det at det har fått et helt bord dedikert til bare seg selv. Bare se:


(Her skulle det være et bilde av heklebordet mitt, men siden jeg ikke finner overføringskabelen eller minnekortleseren får dere et bilde av Star Wars-boksen min istedenfor. Nesten like relevant.)

Greit, jeg skal ikke slutte å blogge. Siden dere maser sånn. Tar bare en liten heklepause. Det som er fint med at jeg tar "pause", er at ingen merker det. Siden det er en evighet mellom hvert innlegg uansett. Og det er jo fint da. For dem som får panikk av ordet pause. Kommer sikkert et nytt og spennende innlegg om Super Mario eller Disney eller heklebordet om et par uker, kjenner jeg meg rett.

17 kommentarer

Julia

27.jan.2011 kl.13:24

Hekling er gøy det! Sorry for at jeg ikke har kommentert så mye i det siste, men alle inleggene blir lest, og satt pris på! Manglende kommentarer er vel fordi jeg har funnet ut neste det samme som deg, å lese blogger gir meg utrolig lite, og å skrive kommentarer gi rmeg i alle fall ingen respons. Derfor går det mer tid på å strikke meg en genser for tiden. Takk for at du klarte å sette ord på hvorfor jeg ikke vil begynne å spise kjøtt etter å være oppvokst opp som ikke-kjøtt-etende. Jeg liker bloggen din!

Kathleen

27.jan.2011 kl.14:21

Åååå, fet boks!

Julia

27.jan.2011 kl.16:42

Bare så du vet det blir jeg alltiid ekstre glad når jeg ser at du har et nytt innlegg fordi du er egentlig den eneste bloggen jeg på forhånd vet at inlegget er interressant og at det gir meg noe. Så, ikke en gang tenk på å slette bloggen!

28.jan.2011 kl.22:13

Blogging er ikke alltid like givende, du har rett i den. Jeg har lyst til å lære meg å strikke, men jeg får det aldri til. Det samme med hekling. Det eneste jeg får til av håndarbeid som inneholder tråder (lol) er sying. Om jeg så skal si det selv er jeg en kløpper på å sy. Men så koster det så satans mye for stoff at jeg aldri gjør det. Så da perler jeg isteden. Noen ganger (eller ganske ofte) er det veldig deilig å sette bort mr. computer og gjøre noe annet. Leve litt i den virkelige verden istedenfor å grave seg ned i cyberspace.

Matboksen din var forresten ganske fantastisk (og mist like relevant som heklebordet)! Føler meg alltid sykt kul når jeg spaserer nedover gangen på skolen med den grønne matboksen min i handa.

Og for å avslutte denne kommentaren (så flink jeg er!!) vil jeg bare be deg om å ikke ta en alt for lang pause. Jeg liker bloggen din.

Ingrid

01.feb.2011 kl.15:55

Haha, uff, tror generelt alle trenger å være flinkere til å kommentere på innleggene de leser. Giving and sharing, and sharing and recieving, som Joey ville sagt det.

Heklepause er nok gøy det, og jeg tror på at det er det ultimate tidsfordriv! Lyst til å lære meg noe sånn selv, ha noe å pusle med <3

Beatle.

02.feb.2011 kl.10:28

Julia: Åå takk, du er alltid så søt. Står fast ved at du burde lage din egen blogg, så jeg kan lese den! Så kan du blogge litt mellom all strikkinga;) Jeg må lære meg å strikke også. Men, en ting av gangen, lærte meg akkurat hekling.. Man må forresten ikke ta alt jeg skriver bokstavlig. Jeg mener, det med kommentarene og skyldfølelse og sånt;)

Anonym: Enig, livet i den virkelige verden er så mye koseligere enn internettverden. Selv om den kan være ganske fin den òg. Og du er kul som har grønn matboks. For grønn er den beste fargen i verden. Det var overraskende enkelt å lære å hekle faktisk, men du må nok lære det av noen som kan det. Vet ikke helt hvordan det funker å søke det opp på nettet eller i en bok, tror ikke jeg hadde skjønt noe av det da:P Og forresten: takk!

tinekatrine

03.feb.2011 kl.18:01

sv: ja, ekle stressa mennesker i karl johan. du kommer deg sikkert lettere til markveien enn meg da! jeg har hatt lyst til å dra dit i flere uker nå, men det er så "langt" og har aldri nok energi til det. men hurra for oslo!

Ugla

04.feb.2011 kl.23:27

Du både hekler og blogger fint(:

Rebecca Malin

05.feb.2011 kl.10:28

Er vel nå jeg skal komme meg en vittig kommentar med blogging vs hekling, men eneste jeg får sagt er KUL BOKS jeg ELSKER ELSKER star wars... :)

Jo den koden du, den puttet jeg nederst under de andre kodene, forside ++

tinekatrine

06.feb.2011 kl.22:53

hmm. indiska. ja, indiska!! (jeg har så dårlig hukommelse)

Anja

07.feb.2011 kl.21:59

Uff, jeg har komplett glemt hvordan man både strikker og hekler. Skulle jeg gjerne ha husket. Men jeg må si jeg elsket den forrige posten din og å spise kjøtt! Selv spiser jeg heller ikke kjøtt men jeg spiser (dessverre) litt fisk og sjømat fra tid til annen fordi det er så fantastisk godt, men passer veldig godt på hva jeg kjøper, at det er vilt og ikke fra andre siden av jorda og at det ikke blir overfisket. Har du lest boken Eating Animals av Jonathan Safran Foer?

tinekatrine

09.feb.2011 kl.17:38

sv: ja, norge er ganske treigt. vi henger jo litt etter når det kommer til pelstullet også.

June

09.feb.2011 kl.22:14

Haha, bra skrevet. Jeg kan ikke å hekle. Kan fingerhekle, men hva skal man med det liksom. Liker star wars-boksen forresten!

Ida-Sofie / klatring og foto

11.feb.2011 kl.19:21

sv: Jeg får ikke lov å være vegetarianer hos fosterforeldrene mine, fordi jeg visstnok spiser for lite fra før av, og de tror det bare er "anoreksien" som vil at jeg ikke skal spise kjøtt, for å spise mindre. :)

michelle

15.feb.2011 kl.07:59

takk c: kul matboks!

Weronika Ellen Irena

15.feb.2011 kl.16:24

Haha, likte godt dette innlegget her. Hekling, og strikking er så bra om man vil få noe ut av dagen. Som når du sitter dagen lang og ser på tv, føler at dagen glir forbi så er det bra å ha et strikke/hekle prosjekt hvor man ser resultater etter noen timer.

og ps. supersuper fin matboks. heldiggris.

Mia Morbeline

15.feb.2011 kl.19:43

Haha, herlig! Men fullstendig enig.

Strikketøy, heklearbeid - man får kommentarer på det uanset hvor man er.

Håper det kommer bilder her etterhvert da :)

Skriv en ny kommentar

hits