Neste høst.

Denne høsten så sånn her ut, gjennom Olympus Trip 35:Jeg så sånn her ut, gjennom kameraet til Peter.

Neste høst er det ikke sikkert at det er så mange orange blader på bakken eller på gulvet i gangen. Det er heller ikke sikkert at jeg har på meg lue. Jeg har fremdeles kamera i henda, men det er forhåpentlig noe helt annet på andre siden av linsa. Jeg krysser fingrene (eller står på tærne, som dem sier i Botswana) for at neste høst er utveksling i Hong Kong, for det ser ut som om det ordner seg. Skolen har masse "utviklingsstuder-fag" som Globalization and justice, Development: concepts and debates og World ethics and climate change. I tillegg håper jeg at jeg kan ha et fag som er litt på siden av studiet mitt, jeg skal hvertfall kjempe for å få det til. For jeg mener, hva er alternativet når det finnes et fag som heter Animal rights: science, sentience and specieism? Mer enn fantastisk.

Det er også en hel del merkelige fag for spesielt interesserte, som Living healthy in the 21st century, Avoid failure: psychological keys to success, Renaissance and baroque music, Who am I? - Practices of identity in Chinese art, Human intimacy: friendship, dating and marrige, Understanding digital games, ja, nok å velge i for alle.

Noen som har vært i Hong Kong? Eller har spennende planer for neste høst?

4 kommentarer

marlou

11.jan.2011 kl.10:15

sv: takk takk takk <3

skole i hong kong høres fantastisk ut! jeg har ikke vært der, men har en venn fra hong kong og han forteller verdens beste historier. jeg håper at jeg kan flytte til oslo neste høst. woho.

AlwaysMusic - Erik

11.jan.2011 kl.20:35

Utrolig flotte bilder :) Vi får krysse fingre med deg om at du kommer deg inn i Hong Kong ;)

Hemmelige meg

13.jan.2011 kl.10:23

Hurra for deg! (:

Sukkersøtt

07.feb.2011 kl.08:08

fint!!!

Skriv en ny kommentar

hits