Revolusjon på Beatle: Innlegg uten tema.

Jeg er borte fra bloggen i to uker, aner fred og ingen fare, kommer tilbake igjen, og vips: jeg har mista en leser. Etter fire sekunders refleksjon har jeg kommet fram til to alternative scenarioer. 1: Vedkommende interesserer seg av en eller annet merkelig grunn ikke for Donkey Kong og Mario og Pokémon. 2: Vedkommende synes jeg blogger for lite og.. ja, irriterer seg over det. Hvis tilfelle nummer to er riktig, så håper jeg at hvem det nå enn er har dårlig samvittighet. For jeg har nemlig vært travelt opptatt med dette:Det stemmer, hjemmeeksamensoppgaven min. Derimot, hvis tilfelle nummer én stemmer, så har jeg ikke ord for hvor synd jeg synes på denne personen. Tenk å aldri kunne oppleve lykken over å trene din lille Squirtle til en stor og tøff Blastoise. Eller å aldri hoppe rundt med Mario i froskekostyme. For en tilværelse.

Men livet må gå videre, jeg lar meg ikke knekke så lett.

Vel, siden jeg bare blogger for å blogge i dag, i frykt for å miste enda en (lar meg ikke knekke altså), så kan jeg jo legge ved det fineste bildet jeg tok i Zambia. Jeg liker egentlig alt ved det, men jeg vil spesielt nevne hvor fornøyd jeg er med fokusen. Ah, jeg er favorittfotografen min.

Ellers har jeg bestilt dette smykket fra Marte! Flink. (Bildet er fra bloggen hennes.) Og så har jeg endelig meldt meg ut av statskirken. Joda. Så. Uff, jeg føler ikke at jeg kan poste det her. Et innlegg uten tema, er det det folk liker? Kompansasjonen er jo selvfølgelig bildet av fuglen. Og et tankekart som dere kan stjele hvis dere noensinne skal skrive ti-siders oppgave om problemer med og i dagens afrikanske stater.

4 kommentarer

Julia

16.des.2010 kl.18:05

Liker innlegg uten mening så lenge det er en som er flink til å skrive, sånn som deg. Men. Det er alltid et men. Det at de fleste innleggene dine har en mening er jo det som gjør bloggen din spesiell.

Hanne

16.des.2010 kl.21:18

Jeg liker deg, Julia:) Lag deg blogg du også!

Emi

20.des.2010 kl.01:17

Siterer Julia! Og så lo jeg godt av bildet av fuglen.

Emi

21.des.2010 kl.23:27

Sv// Traktoren vår er gressklipper om sommeren, så nå er det både morsomt å klippe plenen og å måke! Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke har kjøpt en tidligere.

Haha, takk! Før inkluderte jeg jo også sangene i innleggene mine, men så ble blogg.no så dum at det ikke går ann å ha tekst etter bilde lenger, så jeg har droppet det :( Fint at noen skjønner seg på overskriftene ihvertfall!

Skjønner godt at du støvsuger om du har undulater! Hos mamma har jeg en liten hund som elsker å være på rommet mitt med vegg til veggteppe, og det er morsomt å støvsuge bort kan du tro... Må ligge på alle fire i minst en halvtime for å se resultater.

Skriv en ny kommentar

hits