Høyt skum i Hollywood.

Nei dere, nå synes jeg det har vært litt for mye alvor her. Derfor vil jeg at dere skal glemme bistand og pelsdyroppdrett og sånt for en liten stund, og ta dere med på fest i 1968. Filmen The Party, eller Høyt skum i Hollywood som en eller annen norsk mesterhjerne har oversatt det til, passer faktisk perfekt til denne anledning, da den nettopp utspiller seg på en fest i 1968. Hvilket sammentreff. Peter Sellers spiller hovedrollen som indermannen Hrundi v. Bakshi, og han er ganske morsom, som han pleier å være. Hvorfor jeg har giddet å bruke en kvart dag av livet mitt på å printscreene bilder fra filmen? For å vise dere verdens kuleste rikmannshus. Og kule klær.
Sååå..ja. Fredrikstad rykka opp og jeg sitter her med skjerfet på enda.

Jeg vet jeg ikke blogger så ofte og sånt. Hovedgrunnen er selvfølgelig at jeg er en svært viktig og opptatt person, og bruker masse tid på å spille gameboy color og å vanne plantene mine og slike viktige hverdagssysler. Men hvis dere synes jeg skal spille litt mindre Donkey Kong og blogge litt mer, så må dere si ifra. Sålenge dere ikke ber om sminketips og sånne totalt uinteressante ting. Bloggen har faktisk en viss verdighet. Liker jeg å tro.

6 kommentarer

Julia

26.nov.2010 kl.19:54

Jaaa! Blogg mer, hvis du vil. Det er kjedelig å lese blogger som blogger om ingenting. Den filmen skal jeg garantert se!

AlwaysMusic - Erik

26.nov.2010 kl.22:29

tror det er få mennesker som har død av å blogge mer :P Så lenge jeg sliper innlegg om sminke o.l. så er det bare kos med nye innlegg :D

Deter

26.nov.2010 kl.23:30

Nå er jeg nettopp ferdig med å se filmen.. Og ja, helt klart bedre å blogge om det enn mye annet. Du er kul.

Ida Emilie.

28.nov.2010 kl.16:21

Fancy! Den filmen ser skikkelig kul ut Hanne. Må prøve å få sett den en gang :) Har den ikke tilfeldigvis på dvd eller noe sånt da? Hehe ;) Den dagen du hadde begynt å blogge om sminke og alt sånn der tull så tror jeg at jeg hadde falt om på gulvet i rent sjokk. Fortsett å skrive om det du liker best. Er alltid så koselig å lese :)

Stor klem<3

PS! Fredrikstadgutter, våre veier!!

tinekatrine

30.nov.2010 kl.21:59

sv: HELDIG! spurte kjæresten min om han ville lage en til meg, men han har ikke gjort det. unnskylder han med at han er russisk og de ikke har mye til julefeiring, pluss at jeg sa vell ifra litt seint x) men neste år tvinger jeg han.

Maren

01.des.2010 kl.22:19

Hanne, du Hanne!

Du inspirerer meg! Ha en fantastisk kveld!! :)

Skriv en ny kommentar

hits