Reise.

Jeg har alltid vært fascinert av kart og globuser. Jeg kan sitte i en liten evighet og bla i verdensatlaset eller zoome inn og ut på google earth. Men det å se fjell, skoger og hav på globusen er ikke nok. Jeg vil se alle delene av verden fra mitt egen perspektiv, ikke fra satellittenes. Where I've been på facecook sier at jeg har vært i 7 prosent av verden. Det betyr at det er mange prosent igjen.Heldigvis har jeg to nye land og en ny vedensdel på kartet om to og en halv uke. Og forhåpentligvis et land og en verdensdel til i februar/mars. Kanskje. Og garantert mange nye neste neste sommer. Hurra. Når jeg lengter etter å reise tar jeg bilder av globusen vår.

Når man får stempel i passet er det ekstra gøy å reise. Det er så trist at man ikke lenger får det rundt om kring i Europa og sånt. Og så er det selvfølgelig ekstra ekstra gøy å reise med et pass med Pikachu på. Da er jeg nesten like kul som Ash Ketchum. Bortsett fra at han reiser rundt med en levende Pikachu. Og det er jo mye kulere.Og så har jeg fått enda flere følgere på bloglovin', og er nå oppe i ti. Dette vil ingen ende ta. Snart blir jeg kjendis. Kjendisen som stirrer på verdenskart og har Pikachu på passet sitt. Jeg har en god følelse rundt alt dette.

Så hvem er dere? Har dere stempler i passet?

19 kommentarer

anne marit

22.sep.2010 kl.15:41

Jeg har stempler i passet mitt. Fra USA, Jordan og Israel. Fra Israel fikk jeg til og med frimerke i passet mitt. hehe.

Åsil

22.sep.2010 kl.18:39

Jeg har ingen stempler i passet mitt. jeg tenker hele tiden på hvor mye jeg vil reise, hvor mye jeg vil se, men jeg har bare ikke fått gjort det enda. Men en dag skal jeg også reise over alt. Kanskje jeg blir like kul som deg og tar med en Pikachu ;)

marlou

22.sep.2010 kl.22:07

jeg også!! kan se på kart i timevis og elsker å gjøre sånne "where i've been"-ting igjen og igjen, bare for å se hvor jeg har vært igjen og hvor mange prosent jeg kanskje har om et år, om jeg får reist alle steder jeg har lyst på. hih. akkurat nå har jeg vært i 8 prosent av verden. :)

hvor skal du om 2,5 uke? jeg er nysgjerrig! og ellers så er jeg en av de nye følgere, tror jeg. og jeg har ett stempel i passet mitt! fra india :)

anne marit

22.sep.2010 kl.23:34

Da må du også anbefale kjæresten din en tur innom pez-nettsida. Den er i grunn litt artig : )

tinekatrine

23.sep.2010 kl.20:24

sv: å, ja! hunder på trikker er mye søtere enn hunder i gaten.

Katrine

23.sep.2010 kl.21:51

Jeg liker passet ditt. Skulle ønske mitt pass hadde stempler og.

sv:Jeg tror i hvertfall det var en due/måke. Den var på en måte. Halvt hvit, havt duefarget. Hvis du skjønner. Husker ikke helt hvordan den så ut, men jeg husker at jeg sa: that's what happens when pigeons and seagulls mate.

Så jeg tror det var et ganske facinerende syn.

marlou

24.sep.2010 kl.14:10

woo, syria og libanon, så spennende! det skal nok være den ene prosenten du trenger, tror jeg :) jeg gleder meg til å lese om turen!

Katrine

24.sep.2010 kl.22:10

sv: wihihi:D Jeg tror ikke jeg kommer til å ha internett når jeg er der da, siden etter det jeg har hørt skal vi sove i jordhytter. Noe som gjør meg enda mer gira. Spessielt da noen sa at det kom til å være elefanter utenfor vindut. Men jeg vet ikke om det var sant eller ikke. Skal definitivt ta MASSE bilder da.

Frøken Yvonne

25.sep.2010 kl.00:09

å ha en gul fin ting på passet sitt må være fint, og å reise rundt å få stempler må være enda finere. gratulerer med 10 lesere! Hvor lenge skal du ut å reise? er det med skolen?

Julia

26.sep.2010 kl.10:21

Nepal ;) en utrolig fantastisk opplevelse!

Hanne

27.sep.2010 kl.00:19

Ååh, Nepal høres fantastisk ut ja!

Frøken Yvonne

27.sep.2010 kl.13:20

En kort reise er hundretusen ganger bedre enn ingen reise og det høres ut som at dere kommer til å få det flott. Og det å ha en egen guide er slettes ikke værst!

Takk. Kjolen kjøpte jeg for 50 kroner på et marked i Paris, og jeg liker den innmari godt jeg og :-)

tinekatrine

27.sep.2010 kl.18:30

sv: jeg vil også bo et sted man kan ha dyr :(

Lene

27.sep.2010 kl.21:36

Sv: Den er kjempeherleg. eg blir aldri lei av filmen eller soundtracket.

--

Eg har stempel frå Thailand og India

Katrine

27.sep.2010 kl.23:31

sv: oi, det må ha vært en utrolig opplevelse. Jeg gruer meg litt til sånne opplevelser med tanke på monsterinnsektene jeg regner med lever i Afrika, av typen edderkopper. Det rare er at jeg har prøvd å overvinne edderkoppfrykten min ved å holde tarantellaen til venninen min. Det har fdaktisk gått bra, og de er ikke like skumle som de ser ut som når man har de i hånda( og vet at de egentlig er ganske blinde) men alikevel. Tror jeg hadde fått pannik hvis en sånnn en snek seg opp i soveposen min. Skal uansett ha med Mister Canon og fult batteri til tusen.

rikke

28.sep.2010 kl.16:46

jeg måtte prøve det kartet jeg også - og fant ut at jeg har vært i 10% av verden. ikke så sjukelig masse, men jeg er bare 16, så jeg har enda en del år igjen på meg, vel? gleder meg i alle fall masse til å se resten av verden (har planer om å være backpacker etter vgs). men du er ganske teit som skal til syria. jeg vil også dit!

tinekatrine

28.sep.2010 kl.23:45

sv: spark dere selv i rumpa og dra :)

Ane

03.okt.2010 kl.15:56

Jeg er Ane som har en blogg, obviously! ;)

Og jeg har DDR-stempel, og andre gamle tyske stempel, i passet mitt, fordi det kjøpte jeg for 3 euro hos en stempelselger i Berlin i augst! Not so obviously! ;)

Mona

04.okt.2010 kl.19:42

Jeg er Mona :)

Jeg hopper nesten av lykke når jeg får stempel i passet. Alltid før jeg reiser spør jeg mama: får vi stempel i passet her?!

Å da var jeg selvfølgelig glad da jeg var i USA og Canada forrige uke, for da fikk jeg nemmelig TO forskjellige stempel i passet, YES <3 Pluss jeg har to fra Ukraina fra før.

Skriv en ny kommentar

hits