Skogen.

Siden jeg har fått meg en ny følger på bloglovin' syntes jeg det var på plass med et innlegg. Jeg mener, sju følgere. Jeg føler dette er på vei mot noe stort. Vel, det var det inlegget da. I dag kjære barn, skal dere få se noe som jeg savner når jeg bor i Oslo. Heldigvis er jeg hjemme hele tiden, så jeg overlever. Det jeg snakker om er skogen. Å være hjemme i huset, gå i to minutter, og så være der. Ja, jeg vet at man kan ta t-banen til Sognsvann og gå en runde rundt dammen, men det teller ikke. Der er det overbefolka. Og masse joggere. Æsj. Ikke er det spesielt fint der heller. Sånn, nok klaging. Jeg liker ikke folk som klager over alt mulig. Ironisk.
 
Her skal dere få se en ordentlig skog, gjennom et Olympus Trip 35 kamera.Bildene ligger på flickr også. Ellers har jeg kjøpt nytt kamera, og om en måned er jeg i Syria.
Hurra.

7 kommentarer

rikke

10.sep.2010 kl.15:38

WTF, SKAL DU TIL SYRIA??? hvor i syria. OMGOMGOMG, FORTELL!!!

sv: aaaw, takk. du er snill. smilefjes.

rikke

10.sep.2010 kl.17:40

hallo, GIDD. jeg er dritmisunnelig på deg. jeg vil tilbake igjen til syria. og i tillegg så skal du til DAMASKUS!! du må dra til souck hammadia. og til en café som heter popey. OMG, jeg er misunnelig. og så beirut i tillegg!! erk. kan jeg få være med??

rikke

11.sep.2010 kl.12:40

nei, jeg har ikke skrevet et innlegg om det på den bloggen jeg har nå, men på den forrige. jeg var der fra 2003-2004, bodde der i ni måneder. gikk på en internasjonal skole, og hadde det igrunn ganske fint.

men ja. det er egentlig ganske smart at du drar med noen gutter, for det hadde vært ganske ubehagelig å være alene der nede som jente. det er igrunn ganske ubehagelig uansett. men du bør vise minst mulig skuldre og knær og sånn i damaskus i alle fall (tror det kanskje går litt greiere i beirut. hadde i alle fall gått greit om du hadde dratt til isreal). tror du kommer til å få ganske mange lange blikk, ettersom du er ei vestlig jente, og de er ikke så vant med slike mennesker der nede. altså. på en litt enklere måte. HA MED DEG EN GUTT OVERALT!! og gå med klær som dekker deg litt.

jeg vet ikke helt hva jeg skal si, det eneste "viktige" jeg kommer på er det jeg har skrevet. eller. det er MANGE taxier der, og de bråker noe sjukt. så du trenger ikke å være flau om du hopper et par meter når de tuter. det er det mange som gjør! så bør du være klar over at dersom du kommer på besøk hos noen kan det hende at du får servert te. skikkelig sterk te med masse sukker.

Erik - AlwaysMusic

13.sep.2010 kl.18:52

Øhh, jeg tror du har rett i at en runde rundt Sognsvann IKKE er det samme som en tur i en ekte norsk skog :P Fine bilder :)

Chalten

14.sep.2010 kl.23:05

Hurra for ny følger.

Frøken Yvonne

15.sep.2010 kl.12:11

Jeg elsker skogen.

Hva skal du i Syria?

fred

04.nov.2010 kl.03:37

jeg liker skogen din, og den får meg til å savne min egen enda mer.

gleder meg til å komme hjem.

Skriv en ny kommentar

hits