Nintendo 64.

En av de tingene jeg elsker høyest på denne jord er nintendoen min. Ja, jeg er også glad i mamma og pappa og sånt, men det er noe helt spesielt ved nintendoen. Vi har holdt sammen i tykt og tynt i over elleve år nå, og jeg orker ikke engang å tenke på hva som vil skje hvis vi noen gang skilles.

Jeg aner ikke hvor mange døgn av livet mitt jeg tilsammen har tilbrakt med nintendokontrollen i hånda, men jeg tror man kunne fått en hel del påskeferier ut av det.

Det beste spillet er selvfølgelig nintendoen og jeg enige om. Vi har ganske lik smak når det kommer til hva som skal spilles nemlig. Favorittspillet vårt er Banjo Kazooie. Jeg husker jeg sparte opp penger til å kjøpe det på midten av barneskolen en gang, syv hundre kroner kosta det, og det var så sykt verdt det. Det beste kjøpet jeg har gjort noensinne. Da jeg var i Amsterdam fant jeg en butikk med masse brukte spill til alle mulige konsoller. Trodde jeg var i himmelen. Minst. Det ble så mye for meg at jeg ikke klarte å få med meg mer enn étt spill hjem. Herregud. Til sommeren skal jeg kanskje tilbake, og da skal jeg hamstre. Det fortjener nintendoen, etter alt den har gitt meg.

Nok for i dag. Hva er ditt favorittspill?

7 kommentarer

sofie meta

28.mar.2010 kl.16:27

monkey island ♥

jeg liker også world of warcraft... men ikke så mye som å leke pirat. ehe

Katrine

29.mar.2010 kl.19:23

oooh jeg hadde ikke nintendo 64, men jeg forgudet OG forguder enda super nintendo! Mitt favorittspill var donkey kong diddy kong quest 2.

Beate

30.mar.2010 kl.09:31

Åh. Jeg elsker også nintendo. Nå er jeg så gammel at jeg har spilt 8bits mer enn 64.

Men den er ødelagt så det går ikke lengre.

Nintendo 64 har jeg fortsatt, og der er favorittspille mitt Zelda. Jeg mista det for noen år siden, så det endte opp med at jeg måtte kjøpe ett nytt på qxl. En mnd senere fant jeg det gamle, så nå har jeg to :P

Frøken Yvonne

30.mar.2010 kl.12:22

Jeg hadde den første nintendoen som fantes med et fantastisk morsomt Mario-spill.. men en dag så sa det "BANG!" og tv-en min ble helt svart.. også funket ikke nintendoen mer:(

Katrine

01.apr.2010 kl.20:52

sv: haha, ja, sant.

oooh paaskegg. Sjokoladeegg i lilla kartong eller ekte paaskeegg?

Katrine

01.apr.2010 kl.21:14

sv: riktig nok. Men jeg synes det er koseligere med paaskeegg laget av papp, som man har funnet etter at paaskeharen har vaert der. I England har de ikke saant. De har bare kjempedigre sjokoladeegg, og de er ikke alltid fylt med hvit gugge saann som de i lilla kartong er.

STINE FRIIS

04.apr.2010 kl.23:43

Zelda er og blir favoritten på Nintendo! Hadde aldri Nintendo 64 selv, så pleide å tigge meg til å spille når jeg var borte på besøk hos noen som hadde! Men nå har jeg Nintendo Wii, og den er awesome! :D

Skriv en ny kommentar

Beatle.

Beatle.

20, Fredrikstad

I am he as you are he as you are me and we are all together.

Kategorier

Arkiv

hits