Afro-Afro.

Møt Afro-Afro. Han er en av mange Little Travellers som blir solgt til inntekt for bekjempelse av HIV/Aids. Han er ganske fantastisk, og sjarmerer damene i senk med sin svært stilige afro-frisyre. Little Travellers-prosjektet startet i 2005. Over 100 sør-afrikanere med HIV/Aids lager perledukkene, og halvparten av inntekten går til dem og deres familier. Resten går til bekjempelse av sykdommen. "They may be small, but they have made a big difference to me and my family. I was dying when I started making them... and I had nothing to live for... I now have a house, my children are going to school and I have a reason to live."  - Thandi Chamane. 

Les mer om prosjektet på denne siden.

Afro-Afro ble kjøpt i Isandi, en utrolig fin butikk i Oslo som selger afrikanske ting. Med han fulgte det et pass, så han har oversikt over hvor i verden han har vært. På Little Travellers-hjemmesiden har det vært en konkurranse der de tre beste bildene av Little travellers-figurer rundt om i verden ble trukket ut. Noen er forran Eiffeltårnet, andre foran en palme på Fiji mens noen er på safari i Afrika. Afro-Afro har ingen land i passet sitt enda, men han har sett de overnevnte bildene av sine likesinnede på reise, og gleder seg til å oppdage verden.


Afro-Afro vil gjerne reise jorda rundt. Middelhavet frister ser vi.

Her er bildet vi skal delta med i neste konkurranse. Afro-Afro forran
slottet. Veldig eksotisk.
(Bildet er hentet fra hjemmesiden deres.) Jeg håper dere tar en titt innom siden, og aller mest at dere kjøper en Little Traveller. Tenk for en fantastisk gave å gi bort. Og ikke minst å få. Selv var Afro-Afro en gave fra min mor til en gutt jeg er en smule forelska i. Alle parter var storfornøyde, og snart skal vår mann Afro-Afro få se verden. Ønsk han lykke til på ferden.


5 kommentarer

Peter Deter

21.01.2010 kl.18:14

Afro-Afro! =D

Jeg savner deg ganske mye. Håper Hanne er snill mot deg, og det tror jeg nok :)

Karoline - foto

22.01.2010 kl.14:27

Sv; hehe, lurer egentlig bare på hvor lenge bror min gidder lære den å snakke, hadde det vært meg hadde jeg gjort som deg og gitt opp med en gang :p

johanne

22.01.2010 kl.15:07

sv: takk. mm, verdensrommet er fint, men ja, litt skummelt òg.

Katrine

01.02.2010 kl.00:33

ååå en sånn en vil jeg ha! hvor ligger den butikken?

sv: åå så gøy, jeg synes 2 og et halvt år synes jeg er rent lenge det og. gratulerer :)

aw takk du. ja, det er egentlig litt flaut. Jeg vet ikke hvorfor, men sansynligis fordi det ikke blir sett på som like romantisk fordi det bryter med tradisjonene. Kanskje er det mer vanlig om noen år.

du har rett likevel, alle historier er forskjellige og unike. Burde egentlig fortelle den uten å være flau :)

Katrine

02.02.2010 kl.08:51

sv: det skal jeg gjøre! tusen takk :)
håhå, ja det synes jeg og.

Skriv en ny kommentar

hits