Zambia!

Jeg skal vandre i Dr. Livingstones fotspor. Fem uker på feltarbeid i Zambia, det er for vilt. Vi kunne velge mellom Zambia, Tanzania, Ghana, Namibia, India, Syria og Mexico, og heldig som jeg er fikk jeg førstevalget mitt. Jeg gleder meg så mye at jeg ikke klarer å sitte stille. Utviklingsstudier er forresten helt fantastisk. På timeplanen står forelesninger som fattigdom, utdanning, befolkning, kultur, globalisering, menneskerettigheter, bistand, miljø og mat, osv. Menneskene som går der sammen med meg er veldig hyggelige, og ikke minst - de bryr seg. På videregående var jeg den eneste som rakk opp handa da læreren spurte hva diktatoren i Zimbabwe het, og den eneste som var med å arrangere OD. Her om dagen spurte foreleseren om hvmapzambiaor mange som har vært med i OD, og minst 80% rakk opp hånda. Dette er en ny verden for meg. Jeg har til og med - hold dere fast nå- fått meg nye venner. Ikke at det er en sensasjon, men etter utbruddet i et tidligere innlegg om nettopp dette, syntes jeg det var på sin plass å nevne det. Vårt nye bokollektiv fungerer også kjempefint, og jeg har det generelt svært bra om dagen. Men i dag er det min tur å vaske badet, og det gruer jeg meg til. Jeg må innrømme at jeg aldri har vaska et bad før. Litt flaut, men sannheten skal frem. Og jeg ligger etter med lesinga allerede. Pensum er utrolig stort, og det er vanskelig å sette seg ned og lese når man heller kan spille nintendo eller brettspill med bestevennene sine. Uansett. Poenget var at jeg gleder meg til å reise  til Zambia i februar! Noen som tilfeldigvis har vært der? Hadde vært kjekt å få noen tips om hvor landminene ligger begravd.


6 kommentarer

fredrikke dorothea bolette

27.aug.2009 kl.21:44

så utrolig gøy.
jeg skjønner at du gleder deg, og er fornøy. du burde begynne å telle dager. hehe. vet du om noen andre som skal dit?

jeg gleder meg i alle fall litt til å reise og sånn.

/fredrikke

Katrine

29.aug.2009 kl.15:45

Yes, haha. Det er helt sikkert :)

Afrika! Wow, eksotisk. Det blir nok en fin tur. Har aldri vært der, så har nok ikke noe tips om landminer eller diverse, hehe.

fredrikke dorothea bolette

31.aug.2009 kl.15:28

ja.
det er jo sant :)
hihi. har du funnet ut noe mer nå?

takk for det. jeg elsker polaroidbilder. det er så koselig :D

fikk du bra karakter på særemne da?

/fredrikke

fredrikke dorothea bolette

31.aug.2009 kl.22:21

så greit da :)
hehe. så du skal stemme frp eller?

det er jo en veldig grei karakter.

/fredrikke

René

01.sep.2009 kl.19:02

BEKLAGER SENT SVAAAR!!!
Jeg har nikon d40, og to linser, vidvinkel og zoom som fulgte med kamera (18 - 55 og 55 - 200 mm om jeg ikke tar helt feil)

fredrikke dorothea bolette

01.sep.2009 kl.19:51

hehe.
det skjønner jeg da. hvis du er i mot det.
jeg er ikke det da. :)

/fredrikke

Skriv en ny kommentar

Beatle.

Beatle.

19, Fredrikstad

I am he as you are he as you are me and we are all together.

Kategorier

Arkiv

hits