Kjoler og skjørt og ting og tang.

Jeg har funnet en av de fineste nettbutikken noensinne, det er jeg sikker på. ModCloth, se selv så tror du meg. Jeg har satt sammen en aldri så liten ønskeliste som plutselig ikke ble så liten likevel. Hadde man bare vært rik... Eller i det minstre hatt en jobb, så man kunne valgt seg ut et par-tre ting.

kjoler
skjrt

saker og ting


Jeg forstår jo at det ikke er noe poeng med fortelle hva jeg ønsker meg her. For min egen del altså. Som om ukjente mennesker bryr seg om hva jeg ønsker meg eller har noen som helts intensjon om å kjøpe noe til meg. Poenget var å spre litt inspirasjon, så jeg håper hvertfall at noen fant en nettbutikk de likte nå. Hvordan kan man ikke like den lurer jeg på, den er jo fantastisk.

5 kommentarer

Marit

22.jul.2009 kl.17:37

Så mye søte klær og ting! :)

johanne / himmelseng

22.jul.2009 kl.20:25

oj, så masse fine ting! eg vil ha...

Lana Ramone - 70s chick

23.jul.2009 kl.17:39

sv: ja jeg vet, men jeg prøver mitt beste å omvende hele gjengen min til rocken, uten resulatet så langt, desverre, menmen. Jeg har forresten nettopp bestilt den kjolen øverst til venstre :-)

johanne / himmelseng

24.jul.2009 kl.12:42

sv: ja, det er noko heilt anna å ha bildene i eit album eller på veggen enn å berre ha dei på datan. mykje finare på ein måte.

åh, då skal eg finne deg og legge deg til som venn. ^^

bonni

25.jul.2009 kl.12:04

Jeg vet .... har vært innom motcloth ofte med en stor ønskeliste som jeg slettet til slutt...

Skriv en ny kommentar

Beatle.

Beatle.

19, Fredrikstad

I am he as you are he as you are me and we are all together.

Kategorier

Arkiv

hits