Super-lørdag!

Når man endelig er hjemme alene på en lørdagskveld, så er det viktig å utnytte det på best mulig måte. Derfor er det viktig å lage en oppskrift for kvelden, for så å følge denne oppskriften nøye. Man vil virkelig ikke støtte på uhyggelige overraskelser eller komme i tidsklemme. Min alenetid starter nå, og jeg har allerede laget meg et herlig glass vann med isbiter og sitronskive.
Oppskrift:
vann

Alle vet jo at sitron er en sitrusfrukt. Men kan du ramse opp alle sitrusfruktene? Ikke det? Her er en liten oversikt. Man vet aldri når man får bruk for slik kunnskap. Se for deg at du deltar i "Vil du bli millionær?" og at millionspørsmålet er rams opp de seks sitrusfruktene. Du kan være sikker på at om du ikke hadde lest dette, så hadde du glemt Kumquat. Kumquat er forresten en veldig spennende sitrusfrukt. De kan for eksempel fryses og brukes som isbiter, hele eller skivet. De kan også kokes i sukkerlake eller syltes og brukes som tilbehør til kjøtt. Hvor hadde jeg vært uten matlyst?

sitrusfrukter
Jeg vet at dette vannglasset med sitron kanskje var litt drøyt. Men er man hjemme alene, så er man hjemme alene, og da skal man ta den helt ut. Derfor har jeg tatt meg friheten til å sette på en konsert-dvd med Keane. Man kan kalle sitronvannet og musikken en slags oppvarming. Et slags vors. Hva varmer jeg opp til? Ja, hold på hatten nå: Jeg skal lage bakt potet og lese Breaking Dawn. Etter en times tid med lesing burde jeg egentlig legge meg. Men i dag er jeg husets herre, og jeg kan gjøre hva jeg vil. Derfor ser jeg for meg Harry Potter and the Chamber of Secrets og potetull. Kanskje litt mer sitronvann også. 
Oppskrift:
film osv

Wow tenker du nå, ho er vill! Men vet du hva, det blir bedre. Hvordan kan denne kvelden bli enda bedre, undrer du. Jo, jeg har tenkt til å sitte oppe halve natta og spille Super Mario 3! Når det gjelder Harry Potter filmen, så er det både den filmen og den boka som jeg liker dårligst. Men hei, skal man lade opp til middnattspremiere på  "The Half Blood Prince" den 17. juli, så kan man ikke hoppe over to'ern. Og når det gjelder Super Mario 3, så er det ikke noe annet å si enn at det er verdens beste spill noensinne. Sammen med Mario Kart 64, Pokémon red/blue, Banjo Kazooie, ssx tricky, og ja, vi stopper der.
Oppskrift:

mario

Akk, en lørdagskveld blir ikke bedre enn dette. Hvem trenger vel venner?

Det lukter bakt potet. Jeg må gå.

9 kommentarer

Fredrik

11.jul.2009 kl.20:55

Du vet godt at det er jeg som er husets herre, selvom jeg sitter inne på rommet mitt, og du sitter i stua! Og husk at halve potetgullet er mitt! Det var det mamma kjøpte som lørdagsgodt.. Skuffende..

Beatle.

11.jul.2009 kl.21:25

Hah. Jeg merker ikke at du er hjemme engang.

Fredrik

11.jul.2009 kl.22:47

Jeg merker ikke deg heller. Husk det jeg skrev om potetgullet!

Maja

12.jul.2009 kl.18:06

sv: hehe, takk :]gleder meg til boken jeg også. har ikke fått begynt på den enda :/hmm, hvis ikke beatles er favorittbandet ditt (som jeg først trodde), hvem er det da?

Maja

13.jul.2009 kl.21:37

SV: hehe, okei. bare lurte siden du hadde skrevet at beatles ikke var yndlingsbandet ditt. men du har bra musikksmak, da :]

Michelle

14.jul.2009 kl.16:55

oh, høres ut som en fin lørdagskveld.med breaking dawn kan det ikke gå galt i hvertfall :))

Michelle

15.jul.2009 kl.17:42

aw, takk. han er nydelig ja :)

Lana

16.jul.2009 kl.00:17

sv: hehe, jo takk for det :)

Marthe

30.okt.2009 kl.10:08

Haha! Du er bare helt utrolig teit! Jeg ELSKER det!;)

Skriv en ny kommentar

Beatle.

Beatle.

19, Fredrikstad

I am he as you are he as you are me and we are all together.

Kategorier

Arkiv

hits