Innlands.

Hallo. For første gang på jeg-vet-ikke-hvor-lenge skal jeg ikke til utlandet i sommerferien. Det er teit.

Ikke at jeg egentlig skal klage. Det siste året har jeg både vært i Amsterdam, London, Paris og København. Men allikevel er det sommerferie nå, og reise hører liksom til, ikke sant? Joda, jeg skal jo reise i ferien. Men ikke til utlandet. (Teknisk sett skal jeg det også, men i hodet mitt er ikke Danmark og Sverige utlandet, for jeg er der så ofte.) Logisk.

Så joda, reising blir det. I morgen drar jeg til et sted som verken er utlandet på kartet eller i hodet mitt, og stedet heter Lofoten. Jeg har aldri vært i Nord-Norge før, så jeg gleder meg. Jeg har fått låne den fancy telelinsa til Peter, så da blir det nok en del bilder også. Egentlig ser jeg for meg en tur full av stillhet, boklesning, fotografering og bilkjøring. Vi skal nemlig kjøre bil hjem. Det er en del mil fra Lofoten til Fredrikstad, men jeg er glad i å kjøre bil, og tar det med et smil. Og så skal vi innom Trondheim, og det blir nok knaseknæsj som Marty sier. Dessuten har jeg masse bilunderholdning med meg, som for eksempel min gameboy color med Pokémon blue. Da går timene fort.

Selv om jeg gleder meg til å reise, er det litt trist å forlate det perfekte været og badetemperaturen på 20 grader. Her er noen bilder jeg tok på Hvaler her om dagen, og det er slik jeg har hatt det den siste uka. Sol, strand, båtturer, bading og gode venner. Det får jeg legge på vent en uke.

tre sommerbilder

Det er første gang på jeg-vet-ikke-hvor-lenge jeg ikke skal til utlandet i sommerferien. Men det er også første gang jeg tar et innlandsfly. Det veier opp. Og hva vet vel jeg om stillhet, boklesning, fotografering og bilkjøring? Jeg har aldri vært i Lofoten før, så jeg aner faktisk ikke hva ferien vil inneholde. Selv om jeg er ganske sikker på at den vil inneholde både stillhet, boklesning, fotografering og bilkjøring.
Noen som har noen tips til Lofoten-aktiviteter?

Én kommentar

Fredrik

09.jul.2009 kl.13:00

sv: Tredje søndag før faste blir det video på bloggen, ja!

Skriv en ny kommentar

Beatle.

Beatle.

19, Fredrikstad

I am he as you are he as you are me and we are all together.

Kategorier

Arkiv

hits