Ukas krus.

img4495Siden jeg drikker hunde kopper med te hver dag, ser jeg på det som en nødvendighet å ha skapet fullt av krus. Og siden jeg er så glad i alle sammen, så skal jeg presentere en ny kopp hver uke og fortelle dens historie. Spennende? Ja, det blir nok ikke mer spennende enn dette.

Vel, dette er et finfint krus jeg bestilte fra UNICEF. Skrifta nederst sier "fred" på ulike språk. Fint ikke sant? I motsetning til hva som er vanlig i skapet vårt, har denne koppen faktisk en tvilling. Jeg må innrømme at dem egentlig ikke er mine, fordi jeg bestilte dem i julegave til Mamma. Det blir litt trist å flytte fra dem til høsten, dem er så gode å drikke av. Heldigvis bestilte et par til meg selv også, bare med et annet motiv. Jasså ja, du ble nyskjerrig nå? Ja, jeg vet at du har utrolig lyst til å se det med en gang. Men ro deg ned, og fortvil ikke. Det blir sikkert ukas krus en gang det også. Så... hurra for det!

2 kommentarer

elephant

09.jun.2009 kl.15:12

Hva, finnes det flere?! Wow, så herlig! Kan du ikke ta bilder av den og poste slik jeg har gjort? Åå. Ååå. Nå må jeg google Sigrid Heuck.

Og. Fin UNICEF-kopp, gleder meg til å lese om flere krus.

elephant

12.jun.2009 kl.17:27

Hurra! Så får jeg sett hva den boka handler om også! : D

Skriv en ny kommentar

Beatle.

Beatle.

19, Fredrikstad

I am he as you are he as you are me and we are all together.

Kategorier

Arkiv

hits