The Biking Viking.

Her om dagen kom jeg over noe som jeg virkelig reagerte på. For de som vil se det med egne øyne, har jeg en link her. For de andre kan jeg selv gi en kort oppsummering, ved å lime inn en bit av artikkelen:

"I sin blogg på VG Nett oppfordret Eurosport-kommentator Ole Kristian Stoltenberg torsdag leserne til å komme opp med forslag til kjælenavn for sykkelkometen Edvald Boasson Hagen. Sportsredaksjonen i VG Nett har i samarbeid med Stoltenberg plukket ut 11 finalenavn som du kan stemme på i denne artikkelen."

Du kan stemme på et rikt utvalg av intellektuelle kallenavn, deriblandt The Norwegian Boa, The Speed Demon, The Predator, Golden Boy, eller min personlige favoritt, The Moose. At vår flinke syklist gjør nordmenn stolte kan jeg forstå, og at vi bør ha et kjælenavn kan jeg også i en viss grad forstå. Men når jeg ser hvilket navn som leder avstemningen, vekkes flere følelser inne i meg, deriblandt frustrasjon, sinne, fortvilelse og irritasjon. "The Biking Viking" leder i dette øyeblikk med 36,68%, og jeg synes det er en skam. Se for dere at det dukker opp en ny norsk fotballstjerne som alle snakker om. Han kommer med på landslaget og rekorden hans i dribling er 10.000. Selvfølgelig trenger han et kallenavn, og det ender opp med at han blir kalt for "Drillo." Men vent. Er det ikke noen som allerede blir kalt for det? Stakkars Egil "Drillo" Olsen, som nå må dele kallenavn med en han kanskje ikke liker engang. Det er bare ikke rettferdig. Så, har noen tatt hintet nå? Hvorfor jeg reagerte da jeg så at folk vil kalle syklist Edvald Boasson Hagen for "The Biking Viking"? Nemlig, navnet er opptatt.

Claus Andersen er dansk, 40 år gammel og går under navnet "The Biking Viking". Mitt første (og foreløpig siste) møte med Claus var da han var på ungdomskolen vår og holdt et spennende foredrag om da han syklet USA fra kyst til kyst. Han hadde powerpoint med bilder og det hele. Claus var en artig fyr, men jeg er ganske sikker på at han hadde blitt sint om han hadde fått greie på hva nordmennene gjør med navnet hans i disse dager. Derfor vil jeg at du skal hjelpe meg å bli kvitt frustrasjonen, og Claus med å måtte dele navnet sitt. Han er veldig glad i det. Hjelpe kan du gjøre ved å gå inn på linken øverst og stemme på alt annet enn The Biking Viking. The Wolf, The Rock, The Polar Bear... Her er det noe for enhver smak.

Vel, når vi først snakker om The Biking Viking, så vil jeg gledelig dele noen av hans favorittaktiviteter med dere, kanskje til inspirasjon for enkelte. Jeg kopierer, rett fra The Home of the Biking Viking.


And i like doing insane stuff just for fun.

like:
-flying to finland every winter to get drunk in a sauna and swim in an icy lake.
-walking from central london to stansted airport.
-ride my bicycle 6800 kilometers to see a footbal game.
-taking a 60 hour greyhound ride just for fun.
-hitch hiking 800 kilometers through denmark and germany to eat pancakes with people i met on the internet.
-travelling to seven countries in seven days with a bunch of friends i met on this webpage and having a vt påarty in each country.
-i have done lot's of other crazy things and much more will follow.:O)


Oioioi. Så se opp for The Biking Viking (Claus Andersen, ikke Edvald Boasson Hagen), han kan dukke opp når du minst venter det. For eksempel her, i et bilvrak i Saharaørkenen.
me in a car wreck in the sahara desert., Homepage, photo, picture, image

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits