Russetid.

Det var nok ikke så lurt av meg å starte en blogg rett før russetida. Det har skjedd ting hele tiden, og det har blitt minimalt med pc-tid. Selv om det har tatt mye tid og energi, så er jeg positivt overraska over det å være russ. Jeg har hele tiden tenkt at det sikkert blir helt ok, og at det hvertfall blir gøy å fikse på buksa. Det er gøy å fikse på buksa, men alt det andre er gøy det også. Selvfølgelig, som mye annet, blir det hva du gjør det til selv. Uansett. Nå er russetiden over. Selv om det er litt trist er det også veldig deilig, ikke minst det å få nok søvn igjen. Jeg legger ut noen bilder av russebiksa mi, som jeg faktisk ble veldig glad i. Mine favoritting på buksa er Luke Skywalker og Beatlesgreiene bak. Og selvfølgelig FFK-flagget jeg malte. Og Eevee. Og resten.

russebuksa mi

russebilderVel vel, hva har vi her?
Joda, det er russebilen
til kjæresten min og
vennene hans, som jeg
selvfølgelig snylta på
fordi jeg ikke hadde noen
egen russebil. Det gjorde
egentlig ingenting, for jeg
hadde verdens tøffeste
russesparksykkel. (Se
illustrasjonsfoto.) Det
bildet av bilen var faktisk
i avisa, i lederspalten
heelt forran. Så nå er jeg
lokalkjendis. Bakhodet
mitt i alle fall.Nå er det eksamenstid, og jeg er ferdig med to skriftlige, sosialkunnskap og norsk. Da er det bare  media igjen. Og muntlig. Så er jeg fri! (Helt til høsten.)

Én kommentar

Tonje J

29.mai.2009 kl.20:12

Sv: Ja, jeg syntes også det. For det er definitivt mer humant å dø ved aktiv dødshjelp nn å ligge med smerter til de tar livet av en.

Skriv en ny kommentar

Beatle.

Beatle.

19, Fredrikstad

I am he as you are he as you are me and we are all together.

Kategorier

Arkiv

hits