Foto.

Jeg synes det er supermorro å ta bilder, og det vet jeg det er flere enn meg som synes. Derfor tenkte jeg å anbefale deviantart for alle som liker å dele bildene sine med andre. Man kan få kommentarer og ha favoritter og greier og greier. Helt utrolig. Her er noen av mine kvadrat-favoritter. Kunne ønske jeg var like flink og kreativ.

iii

Det er vel bare å øve og øve. Med tre kameraer og en kjæreste som skal bli fotograf burde jeg ha muligheten til å lære meg noen fototriks i hvertfall. Jeg fikk et gammelt zeiss ikon av Peter til bursdagen min, og i dag har jeg levert min første film til fremkalling. Det blir spennende, selv om jeg tror at de fleste bildene bare blir svarte fordi jeg egentlig ikke vet helt hvordan jeg skal bruke det enda.
 foto
Her er det. Og de to andre. Jeg liker å ha kompaktkameraet også, så jeg kan ta bilder på risikofylte steder. På konserter, i slalombakken, i kano, ja dere vet. Jeg er litt av en risikojeger.

Bildene mine kan tittes på her hvis du ikke har noe annet å gjøre for øyeblikket. Og så har jeg veldig lyst til å spørre om du har en profil på deviantart, men jeg er litt redd for å gjøre akkurat det. Jeg ser nemlig for meg at det er litt flaut å spørre om noe hvis ingen svarer. Og, vel, siden ingen vet om bloggen min enda, så blir det muligens dårlig med svar. Men jeg er modig og spør fordet, fordi jeg lurer.
Har du bilder på deviantart som jeg kan se på?

5 kommentarer

anettelouise

02.mai.2009 kl.16:21

Ja,jeg har selv innsett at krøller er nydelig!
Krøllene mine er litt spesielle.
Skal legge ut bilde av krøllene mine senere i kveld ;)
Fine bilder. Likte det eple som skulle forestille en kopp. :)

Morbeline

08.mai.2009 kl.17:13

Jeg har mange av de gamle der. Brukernavnet var Ninyë/Ninye. Btw, så elsker jeg headeren din!!

:D Morsomt å høre at noen har kjent igjen bilen!

Karoline : ))

21.mai.2009 kl.15:52

Sv; Hehe, morsomt forslag! Det skal jeg definitivt bruke :D

Ida Hufsejeger

31.mai.2009 kl.12:25

Jeg har bilder på deviantart. http://soundsofthesun.deviantart.com/ Jeg har nesten akkurat blitt med så det er ikke så mye der enda men.

Jenny

06.jun.2009 kl.09:03

Hei, og tusen takk for en utrolig hyggelig kommentar! Jeg har lest litt på bloggen din nå, og det gleder meg å komme over en blogg uten stavefeil, orddelingsfeil eller overdreven bruk av smilefjes. Jeg tror jeg er litt gammeldags i bloggemåten min, men det får så være. Jeg har forresten deviantart med brukernavn jennymis. Så den skal være lett å finne og lett å huske. Ta en titt! Cyberspaceklem fra Jenny.

Skriv en ny kommentar

Beatle.

Beatle.

19, Fredrikstad

I am he as you are he as you are me and we are all together.

Kategorier

Arkiv

hits